Спорт

«Стара сеньйора» була проворніша…

Отже, у першому турі Ліги Чемпіонів «Динамо» (Київ) на НСК «Олімпійський» вчора програло туринському «Ювентусу» з рахунком 0:2. Врешті, зіграли як могли. Часом динамівці показували дуже пристойний малюнок гри. Це більше стосувалося другого тайму. Команда по суті ожила, коли відбулися заміни…

Надто ж, коли на поле вийшов Попов, а Миколенко перейшов на звичну позицію лівого захисника. Прикро визнавати, але на користь командній грі пішло також рішення посадити на лаву запасних Циганкова.

Цей безумовно талановитий футболіст веде себе останнім часом, ніби оманлива погода восени – то сяє сонечком, то від нього, мов дощова, хляплива днина… Кілька матчів напередодні наотримував цілий міх авансів, ми знову побачили того Циганкова, котрий, мов зірка на небі, спалахував. А тепер знову «погас». З «Ювентусом» у нього, ніби ноги запліталися.

Інша справа – Шапаренко!
Сплюну тричі, аби не наврочити, але при Луческу хлопець явно ожив. З «Юве» зіграв дуже пристойно, навіть більше, ніж пристойно. А це ж все-таки «Юве», а не «Львів» чи «Рух».

Загалом, як на мене, то головна причина поразки 0:2 – неоптимальний склад, і просто «безвусий» захист у центральній зоні «Динамо», звідки Мората двічі й розписався у воротах Бущана. До речі, Бущан — талановитий хлопець. Чого варті матчі за збірну, і особливо його воротарський подвиг зі збірною Іспанії. Та й від туринців він пару разів просто рятував свої ворота. Однак, чомусь, і вже не вперше, Жора, як його по-дружньому кличуть в команді, відбиває м’яч перед собою. Чим і скористався іспанський форвард «Юве».

Отож, нам просто треба запастись терпінням.
Бо одразу скочити вище голови мало кому вдається, а якщо взагалі бути точним – то не вдається нікому. Процес становлення нової команди триває…

Анатолій Гаркуша
світлина із сайту УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *