Суспільство

А тепер допивайте своє смузі…

Я давно кажу, що ми занадто добре робимо свою роботу. Всі почуваються на реальному розслабоні, бо ми тащим катку. Я не писав нічого про специфіку і проблеми мобілізації, яку останнім часом бачив зсередини. Не писав, бо це занадто депресивна с*ака, навіть не уявляєте, наскільки. Просто повірте, що усе ще гірше, ніж датні припустити. Якщо ми, зрештою, виживемо – напишу про це в книзі.

Але зараз — зберіться, б*ядь, і робіть хоч щось. Пишіть петиції, водіть хороводи, що завгодно – але змусьте цих кончених терміново (!!!) добирати людей до ЗСУ. За моїми оцінками, ми запізнюємося приблизно на півроку. Я прекрасно розумію, що влада хоче сидіти однією дупою на усіх стільцях. Вона хоче і виграти війну, і подобатися електорату. Який не хоче нічого захищати, а хоче Різдво і телемарафон. Але якщо не буде жорсткіших заходів по мобілізації – ми у фіналі не вирулимо.

Я не закликаю іти до ТЦК, бо це не має практичного сенсу – ті, хто хотів, вже пішли самі. Просто знайте, що вибору у вас нема, якщо не брати до уваги долю тих дегенератів, що потопилися в Тисі. Війна не має до вас жодного сентименту, повірте. Тому ви або станете разом з нами до цієї брудної і важкої роботи, або війна вб’є нас усіх. І мені, за великим рахунком, вже байдуже, якими підсрачниками вас будуть змушувати користуватися мізками, яйцями та інстинктом самозбереження.

А тепер допивайте своє смузі і пи*дуйте в ТЦК, або на Тису, що вже самі виберете.

Олексій Бик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *