Суспільство

Автозупинки, обписані церковниками

Росія воює з українськими біометричними паспортами… Подорожуючи Україною, я всюди бачив сліди інформаційної війни, що веде Росія руками Російської православної церкви.

Тієї церкви, яку ще недавно офіційно називали Українською православною церквою Московського патріархату.

Виступаючи проти введення біометричних паспортів в Україні, Росія воює проти права українців на безвізовий в’їзд у 127 країн світу, воліючи, щоб ми перебували в міжнародній ізоляції.

У 2017 році митрополит Московського патріархату Онуфрій від імені зборів синоду звернувся до Президента України, голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України із закликом створити для прихильників Московського патріархату альтернативу біометричному паспорту.

У 2018 році Московський патріархат офіційно звернувся до Верховного суду, який поставив крапку в цій інформаційній війні, зробивши свій остаточний вердикт: отримання біометричного паспорта – обов’язок громадян, і відмовив у праві на одержання віруючими Московського патріархату паспортів старого зразка.

Не добившись офіційної відміни біометричних паспортів, Російська православна церква обписала придорожні будівлі зупинок вздовж усіх центральних українських автотрас, але наші доблесні правоохоронні органи, як завжди, не зупинили цю всюдисущу і невтомну московську руку.

Володимир Даниленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *