Суспільство

Чи приїде Трамп у Чернівці?

У всі часи так було, що нашим людям у винахідливості не відмовиш. Але дуже часто трапляється інше – «перебор» і «зашкалювання». Ось вам голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян…

З’їздив до Америки на молитовний сніданок — і сон його покинув. Він довго думав-думав і придумав – організувати молитву зі сніданком дома, у Чернівцях. І вже навіть запрошення надіслав тим, кого хоче бачити поряд із собою.

Ніби з дуба впав чоловік.
Уподобився до Трампа. І нема на це ради.

Ще й університет, який нині перебуває під захистом ЮНЕСКО, надав Іванові Мунтяну цілу Мармурову залу. Там 10 квітня, після Великодніх свят, зберуться сотні людей з молитовниками та бутербродами. І будуть снідати та молитися.

В Україні ще такого не було.
Тож Іван Мунтян копіює те, що є в Америці. Подібні речі відбуваються у дикій фауні. А тут буде серед українських людей.

Раніше Трамп запросив Івана до себе на сніданок і молитву. І Мунтян туди поїхав. Не самий, ще й кількоро місцевих депутатів з собою повіз. Тепер у Чернівцях інтрига — чи запросить Іван до себе на молитву Трампа? Бо як запросить — то ясно, шо Трамп усе кине і полетить до Чернівців. Чекати лишилось недовго, побачимо вже 10 квітня.

А ось Юлію Тимошенко Іван Мунтян обов’язково запросить. І вона, напевне, приїде. Бо це буде ще один привід піару перед виборами.

Народ бідує, а Іван торжествує і молиться…

Петро Кобевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *