Суспільство

Інформаційна зброя. Дози «опромінення»

Величезна проблема і черговий виклик для всіх нас полягає в тому, що українці в Україні вже вчергове позбавляються навіть того мізеру загальнонаціональних ЗМІ, які би були у власності проукраїнських громадян України і займали проукраїнську позицію.

Я не прихильник «теорії змов», однак те, що я бачу і чую, інформація, яку моніторю з різних джерел, все більше переконує, що ми недооцінили масштаби і розмах впливу інформаційної зброї — походженням з РФ (а судячи по ступеню враження мізків наших співгромадян це саме зброя!), яку застосовували в різний спосіб і в різних дозах «опромінення» впродовж мінімум останнього року проти українців.

Вражає обсяг ворожих ресурсів, величезних грошей, і що в цьому процесі беруть участь великі групи людей, серед яких як відверті колаборанти, корисні ідіоти, так і просто звичайні політично активні громадяни.

Ці групи здебільшого навіть не пересікалися, кожна з яких діяла автономно, і керувалися окремо, в них були різні завдання та для кожної розроблялися свої цільові месиджі, які за принципом “МММ” та мережевих продажів успішно «продавалися» на різних інформаційних майданчиках та «згодовувалися» некритично мислячому «насєлєнію».

Ну, а вже телевізійне зомбування та маніпуляція свідомістю використовуалися в промислових, орвелівських за своїми обсягами масштабах.

Відтак, інформаційна протидія цим всім загрозам з боку попередньої влади була не просто неадекватною, а на жаль, імпотентною.

Більше того, я не вірю, що вони цього не знали, чи не бачили (впевнена, Порошенко, Яценюк, Гройсман, Полторак, Грицак, Луценко та інші українські політичні діячі і високопосадовці були більш, ніж поінформовані).

Чому вони мовчали і продовжують мовчати?

Можливо, їх залякали кремлівські чекісти так, як залякали того ж Трампа. Інакше чим поясните той факт, що навіть зараз, не чутно і не видно серед проукраїнського політичного істеблішменту, притомних голосів, які б озвучили і чітко артикулювали, що вибори, які пройшли, не можуть бути визнані демократичними, адже були задіяні маніпуляційні технології, з якими світ ще не стикався.

Отож, шановні друзі, гуртуймося, об’єднуймося і множімо наші зусилля, спрямовані на захист українців і Української Держави, бо попереду Україну чекають великі випробування.

Світлана Михалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *