Суспільство

Казкарка «распятого мальчіка» — тепер недолюдина

538 тисяч жителів Донбасу вже отримали російське громадянство… До кінця року планується довести цифру до 1 мільйона телепнів. «На сегодняшний день гражданами РФ, проживающими на территории Донбасса, являются 538 тыс. человек. По прогнозам, которые сегодня существуют, и по тем заявлениям, которые сегодня есть, до конца текущего года до 1 млн жителей Донбасса станут гражданами РФ», — заявив нєкій Виктор Водолацкий із Держдуми.

Ну що ж – всім охочим отримати громадянство РФ варто не забувати ту саму історію «жінки, яка створила міф про розіп’ятого хлопчика».

«Галина Пишняк (Астепенко) нині живе у селищі під Смоленськом. В інтерв’ю журналістці «Fake News» вона поскаржилася, що колись проблемно отримувала громадянство Росії: довелося наймати адвоката, а, власне, громадянами РФ вони з чоловіком стали тільки у 2019 році. Вона розповіла, що її чоловік до війни працював у київському «Беркуті». Революцію Гідності і вторгнення Росії в Україну, що почалося з анексії Криму, жінка називає «дрєбєдєнью». Каже: допомагала сепаратистам харчами і одягом, через що після звільнення Слов’янська українською армією втекла з родиною в Росію.
На Смоленщині росіяни, коли чують, що вона біженка з України — їх із родиною не сприймають навіть за людей… Якщо діти десь посварилися, вони одразу чують: «Вали у свою Україну, вас тут ніхто не чекав». Хохлом і бандерівцем називають. Нещодавно через це бійка була у школі у старшого сина».

Отже, всі хто хоче «руського міра» — «добро пожаловать». А чекати, поки Росія приєднає Донбас, будете цілу Вічність.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *