Суспільство

Хто є українці Чернігівщини на тлі мешканців Мумбаї?

Однією з чітко окреслених ментальних особливостей українців є категоричне несприйняття і нівеляція будь-яких авторитетів і чеснот, що виходять за рамки середньостатистичної народницької традиції, намагаючись апелювати до модерних сенсів, ідеологічних та соціо-культурних концептів, що не вкладаються в прокрустове ложе світосприйняття «простого народу».

Іншими словами українці радше вірять брехні сторонього зайди, аніж дослухаються до порад власних інтелектуалів та моральних авторитетів.

Бажання «простого народу» дискредитувати, оббрехати, облити лайном всіх тих, хто бодай претендує на звання «публічного інтелектуала» настільки вкорінене і непереборне, що отримати омріяну «еліту» в тій критичній масі, аби вона почала виконувати відведену їй історією місію свідомого інтелектуального українського державотворення, просто неможливо.

Природнє і вроджене українське лівацтво (особливо у наддніпрянській та лівобережній Україні) на дух не переносить те, що можна схарактеризувати термінами «аристократизм», «правий політичний ухил» або «модерний європейський дискурс».

Це так попахує тяглістю до мороку, до затхлої візантійшини з плакатом Маші Распутіной на тлі православних ікон.., це так пасує до накраяного замашними смугами сала з пляшкою «Московской» на столі під антисемітські розмови про те, що в усьому винні ж….и, але Зеленський нас врятує!

Воїстину: кожен отримує те, у що вірить!!!
І якщо ви вірете в х…ню, то й матимете по тому!! І не питайте: чому довкруж х…ня? Бо самі такі… І жити в одвічнній х*йні — наш єдиний шлях, відведений Богом!!!

Але є і приємна новина!!!
Мандруючи світами, я пізнав одну істину – Х*ЙНЯ УСЮДИ!!! І якщо вам здається, що десь у Гамериці, Канаді чи благасловенній Європі немає х*уйні, то ви глибоко помиляєтесь. А у порівнянні з мешканцями Мумбаї, українці Чернігівщини живуть як справжні махараджі!!!

Тому досить скиглити!!
Робити будь яку х*йню можна і треба ВЕСЕЛО, заздалегідь знаючи, що воно – х*йня, й отримуючи від цього насолоду!!!

Тому дорогі українці, як той, що претендує на звання публічного інтелектуала та мистецько-творчої, курва, еліти, заявляю категорично: ВСІЛЯКУ Х*ЙНЮ ТРЕБА ТВОРИТИ ВЕСЕЛО — в цьому і полягає вселенська мудрість українського народу!!!

А тепер посилайте мене на х*й і змішуйте з лайном.
Заздалегідь глибоко вдячний
Антін Мухарський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *