Суспільство

Медвідь напудився TikTokа

Останні дні TikTok трясе від пісні українських школярів «Батько наш Бандера», що стала вірусною в інтернеті і соціальних мережах. Флешмоб львівських школярів привернув увагу значної аудиторії. Я відразу подумав, що реакція Росії буде миттєвою. Адже Росія в TikToці почувається, як у себе вдома, вважаючи, що українську молодь вона вже втратила, а за підлітків ще може повоювати.

І ось цей флешмоб, що його відразу підхопили школярі з різних міст України, викликав спочатку шок, а потім лють у пропагандистів російської телепередачі «Пересмотр истории». Услід за російським Першим каналом у боротьбу включилися їхні українські посіпаки — канал «Наш», втікачка з Горлівки Алєся Мєдвєдєва, яка працює на українофобській Страні.ua, колишній депутат Кирило Куликов, якого в політику затягнув свого часу Юрій Луценко.

Російське інформаційне військо відразу перейшло до погроз, що ці діти підлягають жорсткій денацифікації, і Росії цим вже пора зайнятись, натякаючи на багатий досвіт ЧК, НКВД і ГУЛАГУ.

Якщо такий невинний флешмоб, у якому більше підліткового гумору, гри і театральної пози, збурює в цих дорослих російських дядьків і тіток справжню істерію, то школярі домоглися непоганого результату, вивівши з рівноваги традиційного історичного ворога своєї країни.

Володимир Даниленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *