Суспільство

Мізки, вражені коронавірусом

Найбільше коронавірусу зараз у новинах. Його концентрація там зашкалює. Якщо у реальному житті МОЗ прописало хоч якісь засоби профілактики та порятунку – мити руки, уникати людних місць, то у віртуальному житті повна безнадія.

Соцмережі – найлюдніше місце з усіх. Люди тут торкаються брудних і підозрілих медіа, кашляють впритул один на одного панікою та фейками, і рятуватися від того нема як.

Наші мозки масово уражені коронавірусом, а журналісти із коронабрандсбойтів поливають людей згори. Ти ше здоровий? То н-н-а тобі!

«В Україні за день потроїлась кількість хворих на коронавірус!» (Був один, стало три, бляха). «Є результати тесту на коронавірус у кременчанки!» (Тест негативний, але ж такий заголовок буде нецікавим)…

Панові Цукербергу:
Закрий, будь ласка, на три тижні на карантин Фейсбук та Інстаграм. Відправ нас усіх на канікули до книжок, настільних ігор і чаювання. Аби уражені коронавірусом мізки кашляли тільки в межах своїх кухонь, а не на весь інтернет-загал. А соцмережну програму ми потім відпрацюємо. Долайкаємо і докоментимо все, що пропустили. Чесне слово.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *