Суспільство

На плоту довкола крокодилів

Група туристів приїхала на одну із сінгапурських ферм, що спеціалізувалась на розведенні крокодилів. Туристів запросили на безпечно обладнаний пліт і вивезли посеред озера, що кишіло зголоднілими рептиліями. Крокодили плавали довкола плоту і страшно роззявляли зубаті пащеки.

Власник ферми був ще тим вар’ятом. Його, людину ризикову, вчергове «перемкнуло» і він голосно закричав з берега: «Ей, ви там, на плоту! Хто зараз стрибає у воду і зуміє допливти до берега – даю тут-таки і зараз 10 мільйонів доларів готівкою».

На плоту запанувало оглушливе мовчання, а в декого очі засльозились від жаху.

І раптом з плоту у воду шубовснув непримітний худорлявий чоловічок. Він несамовито гріб руками і ногами, щось кричав своїм писклявим голосом, ніби його різали безвідмовною швецькою бензопилою «Хузкварна». Крокодили гналися за ним мовчки, але шпарко…

Не наздогнали.
Чоловічок вискочив на берег і чи то від втоми, чи від жаху впав на землю без свідомості. Коли він прийшов до тями, то вже лежав на ліжку в готельному номері. Біля нього стояв кейс із 10-ма мільйонами доларів, а в ногах сиділа і посміхалась дружина.

— Ну, як ти? – спитала вона і загадково посміхнулась. Чоловік нічого не відповів і заплакав. За мить втер сльози упереміш з густими шмарклями і тремтячим голосом зізнався:
— Я у воду не стрибав, мене якась падлюка штовхнула!

Дружина знову посміхнулась і зізналася:
— То я тебе штовхнула…

Маємо ще один доказ непорушній істині: годі шукати успішного чоловіка, якщо поруч з ним нема холоднокровної і відчайдушної жінки!

Максим Сухоруков

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *