Хвиля Десни » 4 Листопада, 2020

Daily Archives: 4 Листопада, 2020

Ексклюзивна хвиля

Порошенко привітав Подерв’янського!

Published by:

Коли мені мій приятель сказав, що Петро Порошенко на своїй сторінці у Фейсбук привітав з днем народження Леся Подерв’янського, я не повірив. Якщо скористатись сучасним сленгом, то я сприйняв це як треш, абсурд. Однак, на жаль, я помилився.

Continue reading

Суспільство

На плоту довкола крокодилів

Published by:

Група туристів приїхала на одну із сінгапурських ферм, що спеціалізувалась на розведенні крокодилів. Туристів запросили на безпечно обладнаний пліт і вивезли посеред озера, що кишіло зголоднілими рептиліями. Крокодили плавали довкола плоту і страшно роззявляли зубаті пащеки.

Continue reading

Суспільство

Уроки після пандемії

Published by:

Фарид Закарія, один із найвпливовіших американських аналітиків, написав книжку «10 уроків для світу після пандемії». З ним провів розмову Пол Фергюсон, вона є в інтернеті, про неї написали багато ЗМІ. Головне, про що сказав Закарія: локдаун — це свідчення безсилля урядів, недієздатності заполітизованої бюрократії, що підриває самі західні інститути.

Continue reading

Суспільство

Сезон сироїжок

Published by:

Білі гриби відходять. Настав сезон сироїжок. Дощ шумить, капотить, барабанить об дубове листя. Нагинаюся біля настовбурченого опалого листя, розгрібаю ножем і під листям бачу сироїжку. Вона ніжна і мокра, як жінка в ліжку.

Continue reading

Політика

Не дай, Бог, Альцгеймер-шоу…

Published by:

Боже, вбережи Америку від йолопів! Можна радянських людей вивезти до США, але совок з них за океаном – ніколи! Чимало наших в США «на голубом глазу» рвуть п’яті точки за Бідона, порівнюють республіканців з ІДІЛом, а всіх прихильників Трампа записують, звичайно, в «агенти Кремля».

Continue reading