Суспільство

P.S. до недавньої ходи у Києві…

На фото: березень 1953 року. Колгоспниці тужать за померлим Сталіним. Кріпачки, рабині, одягнені у дрантя, ридають за своїм рабовласником, який у буквальному сенсі цього слова морив їх голодом і змушував вкалувати по 16 годин за 200 грамів зерна на день.

Уявіть, як треба було промити мозок народу, аби відбувався такий сюр! Як казав сумлінний учень радянських пропагандистів доктор Геббельс: «Дайте мені засоби масової інформації і я зроблю з народу стадо свиней».

До речі, сам товариш Сталін і його поплічники жили у царських розкошах. Хтось бачив дачі Сталіна (25 штук)? А маєтки Ворошилова, Хрущова, Молотова, Мікояна з конюшнями, оранжереями, парками та цілим штатом слуг?

Ось де причина того, що «совок» ніяк не здохне — сім десятків років брехливої пропаганди, яка переслідувала людей від народження і до смерті. І досі ходять колони баранів.

Павло Бондаренко

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    «І ДОСІ ХОДЯТЬ КОЛОНИ БАРАНІВ!»

    На вибори! А як інакше пояснити 73,22% тих, що два роки тому проголосували за нинішню злочинну, недолугу владу? Хто і як промивав їм мізки?
    І це в наш час, в час інтернету та передових технологій! Та це ж зовсім не ті колгоспниці, що світу білого не бачили за колгоспною роботою!
    За «ЗЄ», а потім і за «слуг» проголосувало не лише більшість селян, а також більшість інтелігенції, більшість молоді! Це що, вірус такий, деградація суспільства, чи майже повна втрата розуму у народу?
    Рейхсміністр народної освіти та пропаганди Німеччини (1933–1945) доктор Пауль Йозеф Геббельс був правий…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *