Суспільство

Раби не здатні поневолити вільних!

Поки ще є інтернет, качаю музику на телефон. В плані музики я патріот дуже умовний, хіба Океан Ельзи, Скай і купка не найпопулярніших виконавців. Та тут зараз не про смаки. Дещо я хотів сказати, можливо не буде можливості то зробити (пробачте за галімий каламбур) потім, бо то війна і тут… тут може бути що завгодно.

Я не розумію якого чорта ті довб***би ще не звалили з нашої землі, чому вони ще досі сидять тут і змушують нас, ЗСУ… Хоча не так… простих хлопців, мужиків сидіти тут, стріляти, ловити снаряди, вмирати, вбивати, замість того, аби жити, виховувати дітей, насолоджуватись життям у своїй країні?!

Вже багато було сказано про те, що росіяни прорахувалися, що не на той народ вони поперли. І це — правда, чиста правда. Раби не здатні поневолити вільних! Жоден з нас не вдягне кайдани.

Росіяни не просто прорахувалися, вони фактично знищили себе як націю, якої, в принципі, ніколи і не існувало, і знищили вони себе об нас, Українців — націю безжальних, волелюбних ушльопків, яких неможливо поневолити. І один з цих ушльопків — я. Слава Україні!!!!

Paul Isachenko

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *