Суспільство

Ціна «мишебратського» опіуму

Що робити з московською церквою в Україні?
Заборонити! По-перше, московська церква в Україні порушує 34 апостольське правило: «Кожен народ має право на свого єпископа. Ніхто не має права вказувати народу через голову єпископа. Єпископ радиться з народом, а народ з єпископом».

Московська церква не визнає право за українським народом мати свого єпископа і насаджує нам свого, московського. Єпископа іншої країни. Тобто, не визнає нашої країни і її незалежності.

А це — антидержавна діяльність на території держави.
Я вже не кажу про безліч інших фактів порушення українського закону — як зрив демобілізації, допомога сепаратистам. Мовчу про етику: не визнає голодомор і каже, що то нам Господь послав для смирення. Не шанує наші символи, наших бійців, їздить на спільні зібрання з путіним.

У Московії 13 тисяч парафій на 142 млн. населення, а в Україні стільки ж парафій на 40 млн. У Московії одна московська церква «випасає» 10 тисяч парафіян, а в Україні одна московська церква припадає на 3 тисячі людей, тобто нас «обробляють» ретельніше.

Чому в нас стільки московських парафій на душу населення? Правильно, щоб прочищати мозок. Знаєте скільки московьких парафій у Білорусі? 1500. Всього лиш. Та вони там і не потрібні, Білорусь і так лежить під Московією. От Україна — інша справа. Вчепилися у нас, мов упиряки.

Держава не має права забороняти віру?
А ми віру і не заборонятимемо. Віруйте собі й далі в Господа нашого вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого, і в сина Його єдинородного, Ісуса Христа. Ніхто не забороняє. А от ФСБешні структури впливу – заборонити!

І ще.

Війна і «рускій мір» приїхали в Україну на плечах москвомовних українців і українців-вірян московської церкви. Саме московська церква вчить: «мишебратья», «адіннарот», «какая разніца на каком язикє». Частина нашої влади — прихожани московської церкви. Саме тому продовжується торгівля з ворогами в умовах війни, бо «ми – адіннарот», саме тому їздять співаки в московію, і отримують там нагороди, а потім тут визнаються співаками року — і влада нічого не робить, щоб припинити цю ганьбу, бо «мишебратья».

Чи заборонить московську церкву влада, яка є прихожанами цієї церкви? Риторичне питання.

Московська церква виховує паству «мишебратья». Паства обирає владу, яка підтримує цю церкву. Коло замкнулося. Поки в нас буде в Україні московська церква і панування московської мови — доти триватиме війна.

Лариса Ніцой

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *