Суспільство

У Чернігові обрали «Жінку року»

Журналістів коронують рідко. Та й за що їх славити: робота — не бий лежачого! Ніби ж не надриваються: пишуть про те, як працюють інші. Труднощі, неспокій, хвилювання, талант, вболівання за ближнього й обстоювання інтересів людей, напруга буднів і ще багато чого — за словом, за кадром.

Відтак надзвичайно приємно, що серед цьогорічних лауреаток традиційного конкурсу «Жінка року» в Чернігові – Людмила Пархоменко, редактор поважного видання «Деснянська правда», член правління Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Заслужено, очікувано і давно вже пора.

Людмила на сцені була поміж героїнь своїх публікацій. Це також особливість журналістської професії. Особисто та від правління ЧОО НСЖУ, від спілчанського загалу області вітаю колегу з таким почесним званням. Знаю, що за матусю радіють обидва сини — Мирослав і Богдан. До слова, перший також у лавах НСЖУ. Радіють і пишаються нею.

Ось така вона — в усій красі та славі. Мить величі, спіймана в об’єктив Віктором Кошмалом. А вітає Людмилу Валерій Куліч, шанований мною і багатьма спілчанами меценат за благодійну допомогу ветеранам-журналістам.

Ольга Чернякова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *