Хвиля Десни » 22 Листопада, 2017

Daily Archives: 22 Листопада, 2017

Культура

Василь ШКЛЯР за 1 гривню і «безцінні» графомани

Published by:

Приємно був здивований, зайшовши до книжкового магазину, що навпроти «Прогресу» в Чернігові. На запитання, чи є книга оповідань «На тому боці» Валентини Мастєрової, мене не тільки підвели до потрібної полички, а й розказали, що «Суча дочка» письменниці уже розійшлася…
«А якщо ви придбаєте ще одну книгу, то вона вам обійдеться в одну гривню», – повідомили.
«Та ну?» — здивувався.

Continue reading

Політика

Силантьєвскі «самовари»…

Published by:

Під цим фото, розташованим у соціальній мережі, колись спортсмен, а тепер народний депутат Силантьєв пише: «В обеденный перерыв, чтоб не терять времени, оперативно организовали небольшой пикет возле парламента, за права беженцев в Канаде! Нечего в выходные дома сидеть!
P.S. Никто из беженцев и членов нашей делегации не пострадал»

Continue reading

Політика

«Майдан» і кристалізація руху людей

Published by:

Перед черговою річницею Майдану перечитав деякі свої записи. Зринули певні епізоди, деталі, сама атмосфера. Зокрема, першої ночі, де стоїмо під аркою монумента Незалежності з приятелем-режисером. Там багато хто стояв, під аркою, час від часу підходячи до мікрофона, промовляючи вниз, до слухачів.
«Поштовх пуштуна» – так це потім назвалося, подумки і в жарт. Як пізніше ж прийшло й кумедне усвідомлення: крім режисера, не було там людей, під аркою, котрі потім не стали б міністрами, замами, народними обранцями, радниками – хай найпослідущими, але все ж.

Continue reading

Економіка

Такса «царя» з Козелецького лісгоспу

Published by:

Військова прокуратура Чернігівського гарнізону спільно з працівниками Управлінням захисту економіки в Чернігівській області провадить досудове розслідування кримінального провадження за ознаками хабарництва стосовно заступника директора дочірнього підприємства «Козелецьрайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» посадовця М.

Continue reading

Суспільство

Вєрка і феррарська піца

Published by:

Нещодавно почув ще кілька цікавих розповідей із циклу «Італійські історії». Моїх улюблених, із фірмовою заробітчанською парадоксальністю…
Три активні українки поїхали працювати у шикарне середньовічне місто із не менш фешенебельною назвою ФЕРРАРА. Дві вчинили традиційно пішли доглядати лежачих феррарських сеньйорів, а третя, Вєрка, найшустріша і найпрогресивніша із усієї трійці – влаштувалася у невелику піцерію.

Continue reading