Хвиля Десни » 22 Липня, 2020

Daily Archives: 22 Липня, 2020

Суспільство

Літо на ровері

Published by:

Нема ліпшого способу відчути літо, аніж ровер. Їхати польовими таємничими стежками, що вже трохи позаростали травою від своєї секретності. Розгортати траву і квіти колесом, як медіаною, ділити літо навпіл. Стати натрохи катамараном, піднявши за собою хвилю коників-стрибунців і дрібних жаб, котрі неохоче пирскають із намолених місць.

Continue reading

Культура

Таємнича квітка Альмодовара

Published by:

У мене своєрідні смаки, можна сказати архаїчні. Намагалася подивитися щось нове з кіна — не йде. Тож передивилася фільм Педро Альмодовара «Квітка її таємниці», героїня якого Лео пише любовні романи під псевдонімом. У неї дуже напружений контракт — 5 романів на рік.

Continue reading

Політика

Наздогнати журавля на дельтоплані

Published by:

Засуджувати Зеленського за виконання вимог террориста не потрібно. Врешті, він не фахівець ні у держуправлінні, ні у роботі спецслужб. Якщо це потрібно було для порятунку людей, він діяв правильно. Але це звернення виникло з двох причин: або наші силові органи ні на що не здатні, не мають ані стратегів, ані переговорників, ані фахівців із спецоперацій, або хтось вигадав для Зеленського такий дешевий піар.

Continue reading

Суспільство

Плач, моя дівчинко

Published by:

Плач. Ти маєш право плакати. Ти маєш право на будь-які емоції. Я навчилася відстоювати це право вже дорослою. Мабуть, вже під 30 навчилася говорити «я хочу плакати», «мені треба сумувати», бо з дитинства діяла якась заборона на негативні емоції, оце постійне «не плач», «чо ти надулась?» призводило до того, що і в дорослому віці емоції твої і чужі мали не багато ваги.

Continue reading