Хвиля Десни » 8 Вересня, 2020

Daily Archives: 8 Вересня, 2020

Політика

Як Марія рвала паспорт

Published by:

О п’ятій ранку на білорусько-українському кордоні розігралась ціла драма. З мінського боку під’їхав мікроавтобус. З авто вивели трьох опозиціонерів, котрих спецслужби викрали напередодні. На всі запити рідних і близьких, що трапилось з опозиціонерами, які зненацька зникли в середмісті Мінська, білоруська влада мовчала.

Continue reading

Політика

«Бичі» застороги Розумкова

Published by:

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що українське суспільство не готове до легалізації короткоствольної зброї та проституції. Не підтримує парламентський голова і декриміналізацію легких наркотиків…

Continue reading

Культура

БезМОВНА українська перспектива?

Published by:

Міністерство Німеччини у справах сім’ї подало статистику, що в німецьких садках виховується 3,2 мільйонів дітей. З них 675 тисяч розмовляють вдома не німецькою мовою. Це, діти мігрантів. Бо діти німців розмовляють німецькою. Немає в них рускогаварящіх нємцев, франкогаварящіх нємцев чи португалогаварящіх нємцев. Якщо розмовляєш не німецькою – ти мігрант.

Continue reading

Політика

Шкарпетки Гордона

Published by:

Журналіст Дмитро Гордон опублікував фото з колишнім прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом і телеведучим Савіком Шустером. «Наша відповідь Богдану, Саакашвілі і Ясько», – прокоментував фото Гордон.

Continue reading