Хвиля Десни » 22 Жовтня, 2020

Daily Archives: 22 Жовтня, 2020

Суспільство

Не поспішай і не сміши Господа

Published by:

… Коли я був алкоголіком, моїми найкращими співрозмовниками ставали випадкові товариші по чарці в барах. «Уявні» друзі. Але, знаєте, в стані алкогольної нестями приємно вислуховувати нескінченні історії про чужі печалі і турботи, в той час, як сам всередині — немов камінь.

Continue reading

Культура

Чого вартує написати і продати книжку в Україні

Published by:

Це сама по собі чудова новина. За рік продано 20 тисяч примірників книги відомої людини про відому людину. Купівельну активність громадян пожвавило агресивне втручання кума Путіна. Тобто, як після спроби Табачника заборонити «Чорного ворона» Шкляра — додався ще й протестний момент.

Continue reading

Суспільство

Кавунячий масаж

Published by:

Вперше я відчув, що Галичина є раєм на землі на початку 90-х, коли в селі з’явились приїжджі торговці, котрі обмінювали кавуни на бараболю! Кавуни!!! На бараболю??? Це було настільки незвично і фантасмагорично, що аж голова йшла обертом.

Continue reading

Політика

Всеїдність і халтура

Published by:

Часто думаю, а якою є ідеологія держави Україна? Адже не буває держав без ідеології, а успішних держав – то тим більше не буває. Ідеологія наша називається ВСЕЇДНІСТЬ і ХАЛТУРА, ми живемо без моралі, як ті орли-охоронці правопорядку, а насправді олігархічного режиму, що їх наплодив Кучма.

Continue reading