Хвиля Десни » 10 Січня, 2021

Daily Archives: 10 Січня, 2021

Політика

Шамани для овець і баранів

Published by:

Ешлі Беббіт, ветеранка ВПС США, котру застрелили під час штурму Капітолію – була учасницею ультраправої організації QAnon. Прихильники QAnon вірять в теорію змови: буцім світом керують сатаністи-педофіли. Тобто усі ці ілюмінати, ротшильди, сороси, клінтони і бараки обами захопили владу над світом і гвалтують малих дітей, а Трамп збирається їх всіх розвінчати і вивести на «чисту воду».

Continue reading

Культура

Діди Карпат

Published by:

Мандруючи Карпатами, я зажди звертав увагу на одну обставину. Це старші чоловіки. Вони, зазвичай, сидять коло дороги на старій колоді, або стоять, обіпершись на ворота. Усе, що вони роблять – це дивляться на дорогу. Але, коли я проходжу повз них, після вітання, в мене виникає абсолютне переконання того, що цей дід добре знає, звідки ти йдеш, куди і навіщо.

Continue reading

Політика

Провокація польського посла

Published by:

Посол Польщі в Україні Бартош Цихоцький назвав Степана Бандеру «ідеологом злочину і ненависті». Таким чином, польський посол на диво оперативно солідаризувався з ізраїльським послом, який днями назвав Степана Бандеру «посібником нацистів». На черзі – аналогічна «характеристика» «за компанію» від путінської Москви…

Continue reading