Хвиля Десни » 31 Березня, 2021

Daily Archives: 31 Березня, 2021

Суспільство

Російськомовний український націоналіст…

Published by:

Я — російськомовний український націоналіст… Я — москвофільський бандерівець; я — м’ясоїдний вегетаріанець; я — абстинентний алкоголік; я — атеїстичний християнин; я — націоналістичний інтернаціоналіст; я — еротофобний ловелас; я — сіоністський антисеміт!

Continue reading

Культура

Шекспірівська драма Дмитра Кешелі

Published by:

Моє знайомство з творчістю Дмитра Кешелі почалося з його роману «Родаки». Він настільки захопив мене, що я одразу купила іншу книжку автора «Помилуй і прости», видану тим же видавництвом «Академія». Але якось так сталося, що черга її читання дійшла лише зараз. Скажу відверто, цей роман залишив важкі і гнітючі емоції. Хоча наперед морально була налаштована, що легкого і веселого чтива годі чекати.

Continue reading

Політика

Без нас нас «женять»

Published by:

Негарно! Друзі і партнери так підло і зневажливо не роблять! Нехай це буде наукою і ще одним сигналом, що давно настав час відмовлятися від Нормандського переговорного формату і Мінського процесу… Днями на фронті ворожі снайпери вбили чотирьохи наших бійців і двох поранили. Президент України Володимир Зеленський анонсував, що проведе з цього приводу телефонні консультації з лідерами «Нормандської четвірки» — тобто з Ангелою Меркель, Мануелем Макроном і Володимиром Путіним.

Continue reading