Хвиля Десни » 14 Червня, 2021

Daily Archives: 14 Червня, 2021

Політика

Маніяки-ВКПБісти

Published by:

Ленін був мутантом. У прямому сенсі цього слова. Його основна хвороба (успадкована від батька) — вапнування судин головного мозку, що призвело до божевілля уже в молодому віці й зрештою до страшної смерті. Про це свідчать дослідження Гаррі Вінтерса, Філіпа Маковіака та Льва Лур`є, нейрологів з Каліфорнійського університету, опубліковані у відомому медичному журналі «Human Pathology».

Continue reading

Суспільство

У Карла з’явилися Клара і Лора

Published by:

Я писав якось про сірого ворона Карла, якому підлітки перебили ногу. Він живе на складі, недалеко від Дарницького залізничного вокзалу. Так от, у нього з’явилося двоє вороненят – Клара і Лора. Коли я підійшов до продавця, Карл сидів із роззявленим дзьобом і на одній ніжці перескакував між розкладеним на столі товаром.

Continue reading

Суспільство

На руїнах старого помешкання

Published by:

Буває їдеш собі повз сільський зруйнований будинок і раптом щось змушує тебе пригальмувати. Що саме – спершу і не втямиш. Повертаєш назад, зупиняєшся і виходиш з автівки… Саме так сталося вчора зі мною, коли проїжджав селом Бурівка, що на Городнянщині Чернігівської області.

Continue reading

Спорт Суспільство

Тридцять років обережної Незалежности

Published by:

Прочитав я контексти, пов’язані з нашою збірною на Євро, подивився пресу і тепер маю питання: а що саме робить її «нашою»? Ця збірна представляє Україну – скільки з них у медіапросторі, бодай зараз поводяться як амбасадори сучасної України? Що, крім футболок, робить цю збірну «нашою»? Усик, знаєте, також «наш», але є нюанс.

Continue reading

Спорт

У Брюсселі, після матчу…

Published by:

Брати, сестри, друзі, подруги, кохані… Мені психологічно дуже кепсько. Простими словами: на душі тягар! Я складав план 3:3 у матчі збірної України з Нідерландами. Це було б ідеально. Нічого страшного. Ми показали справжній футбол. «Вдуємо» (але всуху!) отих двох і йдемо далі до півфіналу! Щонайменше!

Continue reading