Хвиля Десни » 16 Липня, 2021

Daily Archives: 16 Липня, 2021

Економіка

Під «шумок» відставки Авакова

Published by:

Зухвале пограбування українців ХХІ століття… Відставка Авакова, перемкнула увагу, затінила маштабне пограбування…. Верховная Рада ухвалила закон №3508-д, який прощає (списує) борги приватних Облгазів, теплокомуненерго перед державною НАК «Нафтогаз України» на суму близько 100 мільярдів гривень (3,68 мільярдів доларів).

Continue reading

Культура

Таки щось є від Капоте…

Published by:

Як на мене, «20+1, або Земля мертвих» Павла Вольвача — книжка рівня «Музики для хамелеонів» Трумена Капоте. Ніяк не менше. 21 (чи хай буде 20+1) історія про мертвих поетів, письменників, митців і не тільки. «Смерть — завжди втрата, порожнеча між лопатками, проте далеко не кожна знаменує новий відлік часу».

Continue reading

Культура

Бума і Чернівці

Published by:

Він тримає вкупі різночасся цього міста. Він художник… Я думаю про фарби. Вони мають колір, запах. А які фарби на смак? Потрібно запитати у Броніслава Тутельмана. Причому не про кулінарну, а про естетичну якість цього смаку.

Continue reading

Суспільство

Дід Федір і варена кукурудза

Published by:

Малий Толик прокинувся рано. Ну, як рано: сонце вже лоскотало його своїм вранішнім промінням у ліжку, але корова Галка ще мукала у дворі біля хвіртки, чекаючи на череду. Він схопився, вибіг у двір, похапцем хлюпнувши собі в обличчя водою з умивальника, потім на город і, угледівши матір, ще здалеку закричав:
— Мамо, а сьогодні неділя?

Continue reading