Хвиля Десни » 5 Листопада, 2021

Daily Archives: 5 Листопада, 2021

Суспільство

Олег Калиняк, який лікував, воював і слухав «Радіо Ватикану»

Published by:

«Я згасаю і якось дуже швидко. Хапаюсь за життя, борюсь за кожну хвилину життя. Дякую Богу, що свідомість ясна і я можу читати, слухати, дивитися. Болить душа за Україну, просто згораю. Обнаглівші московські ієрархи бандитським лексиконом баламутять мирян, оголошують патріарха Варфоломія єретиком і багато інших нісенітниць. А братія мовчить і потурає окупантам, на державному рівні ніхто не проводить роботи з цими проповідниками расової, віросповідальної ненависті та ворожнечі».

Continue reading

Суспільство

Ні колективної волі, ні колективного імунітету

Published by:

40% народних депутатів не вакциновано. Що тут сказати? Довго ще нам не бачити того колективного імунітету. І державу ми не можемо ефективну збудувати. Немає у нас колективної волі для реформ, для будівництва, для боротьби із епідемією. Російські троллі зі Сходу і Заходу роблять вкиди про вакцинування як клонування, а громадяни, що вже мали б виробити до такого безглуздя стійкий імунітет, вкотре починають розганяти хвилю.

Continue reading

Суспільство

Під сиренні пеани і ладанні дими

Published by:

«Таваріщі рєволюція, о которой так долго говорілі большевікі, свєршілась!» Сиве марево більшовицького гніву гойдається на площі Конституції, покриваючи ділове завивання сирен швидких, якими рясно зойкають київські вулиці. Метрів за 500 од цього людського сходу приступок до магазинчика квітів заставлений веселими гарбузовими пиками. Тут Гелловін неправдиво кумедний. Є чим тішитися: квіти нині розлітаються швидше за «київську перепічку». Беруть їх зазвичай попарно, дебелий моток чорної стрічки за день худне до рипиці.

Continue reading

Політика

Антизеленська прем’єра Арсена Авакова

Published by:

Арсен Аваков у пух і прах розніс діяльність РНБО і його голови Зеленського, перетворив у пилюку усю кадрову політику президента України, назвав Давида Арахамію несповна розуму, хоч він назвав його ще жорсткіше, засудив оточення Зеленського в лизоблюдстві і підлабузництві, звинуватив Зеленського і його оточення у енргетичній кризі в Україні, легким пасажем пройшовся по «великому будівництві»…

Continue reading