Хвиля Десни » 13 Листопада, 2021

Daily Archives: 13 Листопада, 2021

Культура

Трансформація бібліотек

Published by:

Наші бібліотеки різні. Але мушу сказати, що наукові бібліотеки все ж змінюються і пристосовуються до умов карантину. Особливо динамічно розвивається, з моєї точки зору, університетська бібліотека ім. М. Максимовича. Учора звірили потрібні мені бібліографічні записи буквально протягом неповної години. А Харківська наукова бібліотека ім. В. Короленка взагалі допомогла безкоштовно.

Continue reading

Новини

Фотокартка

Published by:

Коли поверх мережаної скатерті опиняється букет квітів – у домі звучить музика. Хоча до клавіш ніхто не торкається, окрім пасма вранішнього сонця. В домі пахне свіжими газетами і випраною постіллю, мама прасує простирадла, а маленька Ілана розглядає фото у вітальні – фото з усмішками. Там двійко дітей (хлопчик і дівчинка), дівчинка радісно тримає у обіймах вівчарку, а братик скромно стоїть поруч. Це фото давно тут, у вітальні.

Continue reading

Суспільство

Звідки гроші на «Бентлі»?

Published by:

Є історії з поганим кінцем, а це історія з поганим початком, який виявився не таким вже й поганим у далекій перспективі… «Скажіть, от ви їздите на «Бентлі». Але звідки у вас взялися гроші на цей автомобіль?»

Continue reading