Хвиля Десни » 13 Квітня, 2022

Daily Archives: 13 Квітня, 2022

Політика

Тупа, бездушна баба на ім’я Оксана

Published by:

А взагалі — до біса дипламатію! Ця тупа бездушна баба з просипаними кокаїном мізками ні до кого не звернулася, коли більша частина українських жінок попрощалися зі своїми чоловіками, не знаючи, чи зможуть їх обійняти ще хоч раз у житті. Вона мовчала, коли її кум Путін ґвалтував Україну словесно, а його чорти — фізично. Вона мовчала, коли Путін перетворював у руїни Маріуполь, Харків, Чернігів, Київщину…

Continue reading

Суспільство

Поки стріла летить…

Published by:

Парадокс «Стріли Зенона» в тому, що стріла, яка летить — нерухома, бо в кожен момент часу вона займає рівне собі положення, конкретну точку координат, тобто перебуває в стані спокою. Рівно так само нам складно оцінити себе і своє життя у динаміці. Іноді нам здається, що ми застигли у моменті і нікуди не рухаємось, що якесь поточне паскудство триватиме вічно, бо ми завжди мислимо моментами. Але це всього лиш когнітивне упередження, бо одні моменти незворотньо змінюються іншими і… стріла летить.

Continue reading

Політика

«Вибрик» Володимира Зеленського

Published by:

Вістка про те, що впіймано Віктора Медвечука — це звичайно дуже круто. Тепер треба не дати йому стати «самогубцем». Але ця вістка більше для нашого внутрішнього обговорення. А от що робити з федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером? Скандальна новина про те, що Володимир Зеленський De Facto оголосив Штайнмайeра «не бажаною особою» в Україні — сколихнулa світові ЗМІ й усю політичну еліту світу та Європи.

Continue reading