Хвиля Десни » 16 Вересня, 2022

Daily Archives: 16 Вересня, 2022

Спорт

«Битва за Великобританію!»

Published by:

Так назвав чемпіон світу з боксу, володар поясу WBC, британець Тайсон Ф’юрі можливий поєдинок з колишнім чемпіоном світу Ентоні Джошуа, якого двічі побив українець Олександр Усик. Президент WBC Маурісіо Сулейман заявив, що в рамках добровільного захисту титулу надважкої ваги Тайсон Ф’юрі може вийти на ринг проти Ентоні Джошуа, а не Олександра Усика.

Continue reading

Політика Суспільство

… Да, азиаты – мы, с роскосыми и жадными очами…

Published by:

Головний світовий терорист, нацист путін 1 вересня «зустрівся» зі школярами в Калінінграді (правильно Кенігсберг). Кривавий диктатор, «історик-путлєр» дав першовересневий «майстер-клас» під назвою «розмова про важливе» для «калінінградських» першачків з української історії, белькочучи вкотре, що Україна ніколи не мала власної державності, виліплюючи з них чергових зомбованих «асвабадітєлєй».

Continue reading

Політика

Так минає мирська слава…

Published by:

Постскриптум до моєї попередньої статті: «Єрмаковщина або ні про що…». Зізнаюсь, трохи дивно бачити поруч з Андрієм Єрмаком Андерса Фог Расмуссена… Андерс Фог Расмуссен реально видатна політична фігура недалекого минулого. Він був крутим і рішучим Генсеком НАТО. Одного разу під час двосторонньої зустрічі за «зачиненими» дверима з Володимиром Путіним він таємно записав на диктофон їхню розмову і потім оприлюднив її в пресі. Путін був у шоці від такого вибрику Генсека НАТО.

Continue reading