Хвиля Десни » 4 Лютого, 2023

Daily Archives: 4 Лютого, 2023

Суспільство

Анатолію Мельнику було би 70!

Published by:

Всеукраїнська науково-практичнаї конференція «Соціально-філософська думка України: вчора, сьогодні, завтра» присвячена пам‘яті доктора філософських наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Анатолія Івановича Мельника відбулась у Чернігові, в Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

Continue reading

Політика

Не вожді, а державні інституції!

Published by:

Олаф Шольц — зразок ідеального політика, якого могла б колись мати Україна очільником. Так, в контексті війни і допомоги нам ми перетворили його на безхарактерного слабака, який не хоче одразу віддати нам всі запаси бундесверу. Але не забувайте, що Шольц — канцлер Німеччини, а не України. І для Німеччини він робить все правильно. За рік вони перебудували свій енергетичний ринок і убезпечили себе від залежності. Що на початку війни виглядало величезною проблемою. Але менше аніж за рік німці виправили те, на що пішло 15 років у Меркель.

Continue reading

Політика Суспільство

Їзда задом

Published by:

Життя веселе! Комусь смішно, що повар у масквалів командує армією… Так у декого й президент клоун. Гагарін не був космонавтом. Льотчик, лейтенант. Не маршала — на мінуточку — впіймали, до рури запхали, на орбіту запустили, і все — космонавт… У давніх греків бог був Аполон. Солідний бог — усі йому молилися, храми зводили. Для священників Аполона вищі училища працювали, професори з красними дипломами викладали. А що робив той бог? На сопілці грав!

Continue reading