Хвиля Десни » 26 Жовтня, 2023

Daily Archives: 26 Жовтня, 2023

Суспільство

Наша строкато-чудова армія

Published by:

27 км від фронту. Краматорськ. Військові їдуть сюди по справах, і є місця, де їх можна пороздивлятися. І я нарешті зрозумів, як виглядає середньостатистичний український воїн. Він ніяк не виглядає. Себто, він різний і схожий на своє мирне довоєнне життя. Як це? А придивіться самі. Ось іде чоловік з 56-м животом і робочим походженням на обличчі. Йде м’яко-розмашисто, знаючи собі ціну.

Continue reading

Політика

Папієв не в рашці, а в Америці!!!

Published by:

З початку повномасштабного вторгнення думала про нього — де він, як він, що він? Як там його кримінальне провадження, за яким я кілька днів просиділа в прокуратурі, даючи покази про те, як він, тоді голова Чернівецької ОДА, один з лідерів Партії регіонів Михайло Папієв і його колеги незаконно впливали на вибори в 2012 році. І про його пасинка Семенюка.

Continue reading

Політика

Незамаскований Генсек ООН…

Published by:

Посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан закликав Генсека ООН Антоніу Гутерреша піти у відставку. Це сталося після того, як Антоніу Гутерреш закликав до припинення вогню в Ізраїлі та Газі та заявив, що атаки ХАМАС на південь Ізраїлю 7 жовтня відбулися “не просто так”, а після “56 років задушливої окупації палестинського народу Ізраїлем”. Гілад Ердан заявив, що генсек “повністю відірваний від реальності” і “живе в іншому світі”.

Continue reading

Суспільство

Героям слава, дитино. Героям слава…

Published by:

Собі для пам’яті, але, може, й іншим варт таке знати: в кінці мюнхенського вечора в черзі по автографи виявляється юний австралієць, який уже півтора роки вчиться в Мюнхені, і тому (!) вже знає гімн України і вміє сказати “Дякую!” та “Слава Україні!”

Continue reading