Політика

Папієв не в рашці, а в Америці!!!

З початку повномасштабного вторгнення думала про нього — де він, як він, що він? Як там його кримінальне провадження, за яким я кілька днів просиділа в прокуратурі, даючи покази про те, як він, тоді голова Чернівецької ОДА, один з лідерів Партії регіонів Михайло Папієв і його колеги незаконно впливали на вибори в 2012 році. І про його пасинка Семенюка.

Я думала, чи його справа нарешті дійшла до суду і вже є вирок? Думала про його міцний зв’язок з УПЦ МП, коли за його головування в Чернівецькій ОДА розбудували Банченський монастир. Чи СБУ вже розслідує його зв’язки?

Я думала про тендери, про тиск і про весь треш януковського періоду в Чернівецькій області, що творила партія регіонів тут. Думала, як він захищав і захищає Фірташа та його ставлеників, їздив до Австрії. Думала, може, він вже давно в рашці, переховується.

І от я бачу, що він в почесній делегації Верховної ради в США. Він… в США, представляє там український народ! Як таке можливе?

Громадянська мережа ОПОРА — давайте щось зробимо? Оксані Маркаровій співчуваю, що доводиться приймати таких людей…

Надія Бабинська

P.S.
Відверто дивує, що такий стан вітчизняного політикуму, який працює винятково як бізес, ще когось дивує. Звісно, що за існуючої в країні політичної культури у таких як регіонал Папієв завжди буде все добре. І народу з короткою пам’яттю плювати, що саме діяльність його угруповання роками ослаблювала Україну, готуючи до ролі легкої жертви Росії.
Згадайте тільки хороводи з московськими попами і георгіївськими стрічками. Але спочатку домовленості Порошенка з Фірташем дозволили групі колишніх регіоналів уникнути відповідальності за кошмарення країни. Не зайвими є голоси цих колишніх адептів злочинних Харківських угод і для нинішньої владної більшості у парламенті.
Цинічні ділки готові на співпрацю навіть з чортом, якщо ці домовленості примножують їхні доходи. Хіба не той таки Папієв став головним конструктором владної більшості у двох головних радах Буковини і Чернівців. І дуже патріотичні політсили – Єдина Альтернатива і Європейська солідарність сприйняли це на ура. Бо отримали доступ до посад і ресурсів громад. То чого за таких розкладів Папієва не мали би вітати в посольстві України в США?

Юрій Чорней

P.S.S.
А Маркарова чим краща? Їй не співчувати треба, а разом з Папієвим на одному стільчику сидіти в окремому місці. А взагалі все це жерсть і повний абсурд.

Анна Данилюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *