Хвиля Десни » 13 Грудня, 2023

Daily Archives: 13 Грудня, 2023

Суспільство

Олександр, син Леоніда Бикова

Published by:

Вчора був День народження Леоніда Бикова… Скільки разів проходила поруч, ніколи не звертала уваги. Аж раптом – маленьке відкриття: пам’ятник актору Леоніду Бикову в столичному парку Слави. Точніше, пам’ятник військовим льотчикам, що загинули звільняючи Україну, але зазвичай його називають пам’ятником Бикову. Леонід Биков загинув в автокатастрофі за 4 місяці після свого 50-річчя, у квітні 1979 року.

Continue reading

Суспільство

«Зайти» в абсолютно нову хату

Published by:

Зараз є багато бідкань щодо того, як нам відбудувати країну після війни? У нас 8 мільйонів біженців, як їх повернути? Хто буде споруджувати нову Каховську дамбу? Академік НАН Елла Лібанова слушно говорить, що нам зовсім не обов’язково відбудовувати все те, що ми втратили через руйнування, завдані загарбниками. Бо так воно в сучасному світі не працює.

Continue reading

Суспільство

Гляньте в очі цієї людини…

Published by:

Подивіться в очі цієї людини. Це — погляд убивці. Американський підприємець Джон Девісон Рокфеллер неофіційно вважається найбагатшою людиною новітньої епохи, перший у світі доларовий мільярдер, один з найбагатших людей усіх часів. Якщо перевести його статки на початок ХХІ сторіччя, вони би склали 335 мільярдів доларів.

Continue reading