Хвиля Десни » 31 Січня, 2024

Daily Archives: 31 Січня, 2024

Суспільство

Накладанець

Published by:

Вчора дзвонили вороги, питали: що їм сьогодні на вечерю? Збрехав. Сказав, буцім їм накладанець із салом. Бутерброд по їхньому. Відмовилися розуміти. Що це таке – щовечора сало?! Хоч насправді в мене була смажена картопля! Сорт «Белла роса», куплена на Зеленому базарі в розгар сезону заготовок на зиму. Купив за смішні гроші, у виробника. Хоча які тепер виробники?! Ну, тим не менше.

Continue reading

Суспільство

Гряде Велика Битва!

Published by:

Що сказати з приводу останніх новин? Того ж «відсторонення» Залужного… З особистого досвіду можу сказати таке: якщо лягти спати трохи раніше, ніж зазвичай, то можна пропустити і зародження хайпу, і його кульмінацію, і згасання. І навіть відголоски з приводу.

Continue reading

Політика

«…Труснеш Кавказ, впережешся Бескидом!»

Published by:

Там, де хтось бачить негатив, я бачу передвістя Перемоги. Заяви мадярських політиків — і правлячого Орбана і підпопихача Тороцькаї — викликають обурення, гнів, зрештою, бридливість. І не тільки в українців. У супрязі з ними ідуть заяви словацького випадкового прем’єра Фіцо (до речі, його кличка в словацькому політикумі — “Мадяр”!) і якогось румунського наслідника “генія Карпат” – того, що був розстріляний у дворі повсталим народом …

Continue reading