Хвиля Десни » 19 Лютого, 2024

Daily Archives: 19 Лютого, 2024

Спорт

Ювілей Анатолія Дем’яненка

Published by:

Сьогодні відзначає 65-ліття (нар. 19 лютого 1959 в місті Дніпропетровськ) Анатолій Дем’яненко — уславлений футболіст і тренер, заслужений майстер спорту СРСР, учасник трьох чемпіонатів світу. За кількістю проведених ігор (80) посідає 4 місце серед усіх гравців збірної СРСР. Поступається лише Олегові Блохіну, Ринатові Дасаєву та Альбертові Шестерньову.

Continue reading

Суспільство

Зі щаблів свободи слова в Україні

Published by:

… Потім комсомол розпався, разом з Радянським Союзом. І доля закинула мене в районну газету «Світлий шлях». Каже мені якось головний редактор Анатолій Іванович Чабаненко: «Мало в нас гострих, актуальних матеріалів, на злобу дня! Надої та врожаї — то добре, але нецікаво. Треба якоїсь конструктивної критики і обʼєктивної правди! Не закривати очі на недоліки!»

Continue reading

Політика

Інформаційна війна (не ковтаймо отруту!)

Published by:

Європейська розвідка отримала доступ до внутрішніх документів Кремля, що стосуються стратегії, цілей і методів «інформаційної війни» проти України, і передала їх для ознайомлення та публікації в редакцію The Washington Post. Газета опублікувала кілька звітів «центру С», який відповідав за моральну деградацію українського суспільства і був створений за адміністрації Путіна першим заступником глави президентської адміністрації Сергієм Кирієнком.

Continue reading

Суспільство

Чи може натовп судити?

Published by:

Нормалізація насилля — один з найгірших побічних ефектів великої війни, після смертей українців і руйнацій усіх штибів. І не тому, що зброї стало незмірно більше на певній території, ні. Справа не в гранатах, а в тому, хто їх кидає. І хто схвально киває, спостерігаючи таке. Країна, в якій убивають когось під час грабунку і вся поліція міста шукає убивцю і країна, в якій ракета потрапляє в будинок і одним махом убиває 50 людей і їх просто хоронять — це дві різні країни.

Continue reading