Хвиля Десни » 29 Лютого, 2024

Daily Archives: 29 Лютого, 2024

Політика

«Тріщини» на геополітичній карті світу

Published by:

Мені пишуть що своїми дописами у соціальній мережі я наганяю страх на людей. І роблю це навмисно, бо, мовляв, заляканими, невпевненими людьми “легше управляти й керувати”. Такі твердження — із серії конспірологічних змов, або психіатрії. Не маю жодної потреби залякувати людей, аби ними “управляти й керувати”. Мені, дай Боже сили, управляти своїми емоціями й думками правильно та ефективно.

Continue reading

Культура Політика

«Судьби приговор» голубоглазим…

Published by:

Цікава дискусія в російському ліберальному інтернеті про високого, голубоглазого Навального… Отака ху*ня там завжди: як тіки хто високий та голубоглазий з’явиться — то непримінно мертвий… Навіть Троцький згодом оказався «високим і голубоглазим». З льодорубом у спині… Хоч взагалі-то Троцький з Херсонщини-Кропивниччини…

Continue reading

Політика

У нас немає іншого виходу…

Published by:

Дива не сталося. Трампіст Майк Джонсон після зустрічі з президентом США залишився трампістом Майком Джонсоном. Демагогія, маніпуляції, пересмикування, відвертання очей від очевидного — трампісти витирають ноги об авторитет США, не бажаючи ставити на голосування допомогу Україні, Ізраїлю, Тайваню.

Continue reading

Політика

Невесeла історія із Вашингтону

Published by:

США на порозі внутріполітичної кризи? Це саме те, що потрібно Москві! І все виглядає, що до того саме йде. Спікер Палати представників Конгресу США республіканець Майк Джонсон відчув перемогу над президентом США Джо Байденом. Він вийшов із Білого дому, де провів переговори з першою особою Сполучених Штатів, з високо піднятою головою.

Continue reading