Хвиля Десни » 10 Вересня, 2024

Daily Archives: 10 Вересня, 2024

Політика

Східнонімецька катастрофа

Published by:

Нещодавно відбулися вибори в парламенти (ландтаги) двох східнонімецьких земель — Саксонії і Тюрингії. На превеликий для українців жаль, апокаліптичний сценарій, який прогнозували соцопитування, і якого ми всі так побоювалися, все ж таки настав. Чуда, на яке ми до останнього сподівалися, так і не сталося.

Continue reading

Політика

Вибори у США і стратегічний розрахунок Москви

Published by:

У час, коли політичний істеблішмент США робить все, щоб росія не розвалилася як держава, Москва мріє про громадянську війну в США і про розвал наддержави. Для США підтримка України у війні і численні санкції проти росії — це лише спосіб виховати і навернути на праведний ліберальний шлях “блудного сина” західної цивілізації — оркостан. Для росії війна проти України — це війна й проти США.

Continue reading

Суспільство

Ухилянти. Нічого нового…

Published by:

У Британії під час війни було 60 тисяч ухилянтів, 3 тисячі за це сіли в тюрми… І це тільки офіційні цифри, де не враховані ті, хто купив собі діагнози. Між тим, британці — справді героїчна нація, яка сама, одна-єдина півтора року воювала з німцями, бо росіяни були союзниками німців, а американці традиційно остерігалися вступати у війну.

Continue reading