Культура

Через «Перелаз» до Ліверпуля

Бог дав мені можливість познайомитися та поспілкуватись із чудовою, душевною та безмежно талановитою людиною. Анатолій Миколайович Томків — відомий буковинський письменник та журналіст.

І ось в дружній атмосфері з українцями в Ліверпулі, завдяки родині пана Анатолія, я змогла познайомитися з творчістю цієї цікавої людини, прослухати його новели.

І я безмежно щаслива, що маю можливість тут, так далеко від домівки, від милої України зустрічатися з такими цікавими, талановитими, душевними людьми!

Ще й так символічно – все це у такий знаменний день – день народження і ювілей талановитого буковинського композитора Володимира Івасюка!!!

Наталія Шилова

P.S.
Справді.
Чудова імпреза відбулася в Ліверпулі.
Наші українці за кордоном викликають захоплення.

Високий інтелектуальний рівень, коректність, такт у спілкуванні, вільне володіння мовами, працьовитість, освоєння професій (до речі, не простих, пов’язаних зокрема з викладанням у навчальних закладах).

При цьому усі спраглі до рідного українського слова. А ще, звісно ж — до вареників з картоплею, кулешки з бронзою… Це так зворушливо тут, на Британському континенті, в серцевині світового цивілізаційного поступу…

Анатолій Томків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *