Культура

Двоє «видатних поетів»

Йопрст… Дьордій Мазурашу став майже ньюзмекером дня! В такий важкий для країни час навіть президент Зеленський змушений був жорстко обламати пришелепуватого нардепа з Буковини. Він окремо звернувся у своєму вечірньому виступі до авторів законопроєкту про зміну Гімну України: «Не виставляйте себе дурнями! Беріть зброю та йдіть на поле бою!»

Зеленський розкритикував народних депутатів, які запропонували ухвалити законопроєкт щодо зміни слів державного гімну. Він закликав їх не виставляти себе дурнями.

«У мене питання до цих осіб: а що ви у своєму житті зробили такого, щоб у вас з’явилося моральне право змінювати слова гімну? Ви що – видатні поети?! Може, ви відзначилися чимось у боях за Україну? Чи зараз час такий прийшов, що можна гімн міняти, коли тобі захочеться? Вважаю, що авторам цих та подібних законопроєктів варто взяти зброю в руки і відправитися на поле бою. Лише там щось зрозумієте. І навіть якщо за щось подібне проголосують, всеодно мого підпису під таким законопроєктом не буде! Не витрачайте час» – заявив Зеленський.

Нагадаю, ініціаторами зміни слів державного гімну стали нардепи від «Слуги народу» Іван Юнаков та Георгій Мазурашу. Вони внесли до парлементу відповідний законопроєкт

Сергій Зарайський

Мой Дьордію, мой!

Таким уже ти вдався, що з тебе, небораче, ніде нема і не буде пуття: ні в журналістиці, ні в спорті та і в політиці, в тій ВР, бо ти, як у возі, є п’ятим колесом. А тут здуру, вкупі з таким, як бо й сам невігласом, надумали внести текстові зміни до Гімну України. Те, наше святе від Бога духовне багатство, яке саме в ці дня допомагає долати лютого ворога. А ти хто такий, Дьордію? Ну, ніхто! Тому наш Президент Володимир Зеленський справедливо воздав тобі те, чого ти вартуєш та ще й порадив – негайно рушати на фронт, боронити Державу. А не забивати людям баки.

Іван Агатій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *