Хвиля Десни » 3 Квітня, 2022

Daily Archives: 3 Квітня, 2022

Ексклюзивна хвиля

Культура виродків і мерзотників

Published by:

… Більше нема жодної «вєлікої руської культури, літератури, кіна, живопісі, тєатра і балєта». Є вихована цією «культурою» країна виродків, мародерів, ґвалтівників. «А великая русская культура то в чем виновата? Ей то за что?», — виють деятєлі руской літератури, кіна, живопісі, тєатра і балєта. То я вам скажу: нема культури. Є країна виродків, мародерів, ґвалтівників і убивць. Диких людей, яким нема місця в цивілізованому світі! Є печені руські дисиденти, які першим же рейсом втекли зі своєї велікої і магучої страни.

Continue reading

Суспільство

Війна дитячими очима

Published by:

Усіх нас переслідує денно і нощно страшна хроніка війни. З початку повномасштабного вторгнення московських фашистів в Україну постраждали (лише офіційно?!) на 36 день війни більше 412 дітей, з них 158 загинуло та більше 254 поранено… Звірства кремлівських нелюдів продовжуються й тоді, коли відбувається втеча окупантів з Київщини, Чернігівщини, Сумщини.

Continue reading

Культура

Двоє «видатних поетів»

Published by:

Йопрст… Дьордій Мазурашу став майже ньюзмекером дня! В такий важкий для країни час навіть президент Зеленський змушений був жорстко обламати пришелепуватого нардепа з Буковини. Він окремо звернувся у своєму вечірньому виступі до авторів законопроєкту про зміну Гімну України: «Не виставляйте себе дурнями! Беріть зброю та йдіть на поле бою!»

Continue reading