Культура

Фотофакт: 12 грудня шість років тому…

Останній корпоратив колективу Київської державної регіональної телерадіокомпанії (КДРТРК) з нагоди відзначення її 21-річчя. На «суху», у передчутті майбутніх грандіозних змін, які рівно через рік призведуть до розпаду на шматки, з яких, власне, вона й формувалася 12 грудня 1995 року – Головної редакції телепрограм для м.Києва та Київської області НТКУ, Головної редакції мовлення на м.Київ та Головної редакції мовлення на Київську область Українського радіо. А в остаточному підсумку – до повного поглинання її Суспільним мовником…

Хай там що, але 22 роки існування КДРТРК – це незаперечний факт, це частина історії українського телерадіопростору, яку не викреслиш із пам’яті. Особливо, коли ти сам пропрацював у цій компанії від першого і до останнього дня…

Тож, усім колишнім колегам (хоча серед журналістів колишніх не буває) – палкий привіт і щирі вітання з нагоди цієї пам’ятної події!

«Шануймося, друзі, на довгім віку!», — як співається у відомій пісні Миколи Мозгового. Бо попереду у нас – ще багато важливих справ. І найголовніша – наша довгоочікувана Перемога!

До слова, першим генеральним директором КДРТРК (1995-2010) був Віктор Пасак, другим і останнім (2010 – 2017) – Олександр Савенко.

Григорій Южда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *