Культура

«Голубиє огонькі» на жовто-блакитному тлі

На День Незалежності (попри те, що всім, звісно, не вгодиш) був святковий концерт на Олімпійському: сучасний, професійний, яскравий, патріотичний! Гідний великої країни! Його транслювали кілька загальнонаціональних телеканали. Але в такі знакові для держави дні я вже роками моніторю телеканал «Інтер», якому належать найпотужніші частотні ресурси.

Не знаю, чому цей моніторинг не здійснює наше СБУ? Так ось, для прикладу: у новорічні свята там — «голубиє огонькі» з Кремля, в релігійні — винятково московські попи з «крьоснимі ходамі», щотравня — російсько-совєцька «патріотика»…

У пам’ятні національні дати «Інтер» просто знущається російськими комедіями та совєцькими фільмами з «пєтлюровцамі», «бандеровцамі», паліцаямі…»

Нинішнього року на День Незалежності тут в прайм-тайм транслювали «Королєву бєнзоколонкі» (певне, символічно представляючи «країну-бєнзоколонку»), а потім — концерт запроданки Т. Повалій вкупі з російською попсою.

Обслуговування інтересів країни-агресора відбувається цинічно, нахабно, відверто, щоденно. По повній програмі. А постамайданна Нацрада цьому ворожому каналу благополучно продовжила ліцензію ще на 10 років…

Як це в час війни називається?!

Микола Гриценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *