Культура

Меріл Стріп сказала за мене

Мені бракує терпіння на певні речі! Не тому, що я стала зарозумілою, а просто я вже досягла того періоду в житті, коли більше не хочеться витрачати час на те, що неприємно, або заподіює біль. Я не терплю цинізму, надмірної критики або претензійного ставлення. Я втратила бажання догоджати людям, яким не подобаюся, або любити тих, хто мене не любить. Я не посміхаюся, якщо мені не хочуть посміхнутися у відповідь. Я більше не проводжу жодної хвилини з тими, хто бреше, або намагається мною маніпулювати.

Для себе я вирішила не жити в світі з претензійністю, лицемірством, непорядністю і дешевої, запобігливої похвали. Я не сприймаю ні вибіркової ерудованості, ні академічної зарозумілості, і я також не прихильниця розповсюдження пліток.

Я ненавиджу конфлікти і порівняння. Я вірю в Світ Протилежностей, тому уникаю людей з ригідною і негнучкою психікою. У дружніх стосунках мені не подобається недостатність відданості і зрада. Я не спілкуюся з людьми, які не знають, як зробити комплімент або підбадьорити.

Ті, хто схильний все перебільшувати, навіюють на мене нудьгу, і мені дуже важко приймати людей, які не люблять тварин. І крім усього іншого, мені не вистачає терпіння на тих, хто не заслуговує мого терпіння.

Ці вислови належать незрівнянній Меріл Стріп (у моєму перекладі українською), і я підписуюсь під кожним з них.

Зінаїда Куценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *