Хвиля Десни » 26 Червня, 2023

Daily Archives: 26 Червня, 2023

Культура

Меріл Стріп сказала за мене

Published by:

Мені бракує терпіння на певні речі! Не тому, що я стала зарозумілою, а просто я вже досягла того періоду в житті, коли більше не хочеться витрачати час на те, що неприємно, або заподіює біль. Я не терплю цинізму, надмірної критики або претензійного ставлення. Я втратила бажання догоджати людям, яким не подобаюся, або любити тих, хто мене не любить. Я не посміхаюся, якщо мені не хочуть посміхнутися у відповідь. Я більше не проводжу жодної хвилини з тими, хто бреше, або намагається мною маніпулювати.

Continue reading

Культура

Як Лобода не фарбувалася б…

Published by:

Колись давно у Верховній Раді розглядалося питання про введення 25% квот на українську музику в ефірі радіо та телебачення. Уявляєте (!), в Україні потрібно було в законодавчий спосіб зобов’язати медіа ставити в ефір хоча б чверть українського контенту. Це питання викликало шалений спротив узкоговорящіх депутатів та співаків ротом. І вони навіть зібрали у Києві прес-конференцію, щоб пояснити ЗМІ і усьому суспільству, що українська музика низькопробна і непопулярна.

Continue reading

Культура

Одинадцятий червень без Леоніда Талалая

Published by:

18 червня (за документами 19 червня — усім було «якаВЖЕрізниця») о 22.00 минуло одинадцять років як Леонід Талалай вирішив завершити свій життєвий шлях і навпростець податися у Вічність… Чи заспокоїлася його душа, чи знайшла відповіді на болючі питання, чи пробачив він своїм кривдникам і чи пробачив йому Бог — навряд чи нам, живим, ця інформація доступна.

Continue reading

Політика

На росіі «мочать» мачо

Published by:

«Заколот Пригожина означає початок кінця війни і перебування путіна при владі», – Курт Вокер. Амінь. Але за ЗСУ роботу все одно ніхто не зробить. На цьому можна було б і закінчувати, але дозволю собі більш розгорнуто викласти деякі спостереження. Кадри, коли прості руські в Ростові вітали вагнерівців вже після того, як путін оголосив їх зрадниками – дуже промовисто говорять – «далі буде».

Continue reading