Культура

Ніби свині перед Різдвом

Керівництво УПЦ МП нині не здатне адекватно оцінити обстановку, що склалась, тому всі подаші дії приведуть до краху УПЦ МП як такої.

Судіть самі — керуючий справами УПЦ МП митрополит Антоній (Паканич) провів нараду з представниками єпархій і дав доручення організувати пікет під будівлею, де проживають екзархи Константинопольського Патріархату (!!!).

Зокрема на зустрічі митрополит Антоній повідомив, що «з 1 жовтня, кожного дня, одна з єпархій має привезти до Києва мінімум 50 людей для пікетування приміщення, де проживають екзархи».

Тобто коли на Україну вторглись окупанти — ніхто з них і слова не вимовив проти, а коли приїхали представники Вселенського Патріархату , то заверещали, мов свині перед Різдвом, бо корито можуть забрати.

Візьміть для прикладу «канонічного», «прости-господи», Пашу-мерседеса, любителя оргій, він же колишній депутат від Партії Регіонів, це він 22 січня 2014 року під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом та запевнив його у своїй підтримці. Це по суті барига, що розбагатів на відкатах.

Так от, уявіть собі, що він бере і добровільно залишає свою посаду і продовжує службу десь в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії, без мерседеса, на оленячій упряжці…

От чому такі, як він, волають про майбутні погроми і закликають створювати загони самооборони МП, бо бояться втратити корито.

А простим священникам чого боятись?, як служили, так і будуть служити, принаймі більшість з них, тому вибір за ними…

Он той, що угорі, на фото, вже зробив свій вибір, повністю автокефальний російський піп.

Олександр Салівон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *