Культура

Секрети щастя від Сковороди і Любки

300-років тому народився український філософ та педагог Григорій Сковорода. Значення постаті Григорія Савича для української культури важко переоцінити. Бо, так чи інакше, ми всі трохи філософи і послідовники вчення Сковороди. Останнім часом маємо нагоду в цьому переконатися. А питання, які колись ставив Сковорода «Хто я? Для чого прийшов у цей світ?», часто-густо задаємо самі собі.

Рівно через 265 років на цей світ прийшов ще один українець, вклад якого в історію української культури колись також будуть аналізувати нащадки.

Йому сьогодні — 35! Він молодий, енергійний і завзятий. Свій талант і харизму в ці буремні дні великої війни він трансформував у діяльність з підтримки наших незламних воїнів. Тож давайте всі разом привітаємо Андрія Любку з днем народження! А найкращим подарунком йому буде допомога у здійсненні амбітної мети — 100 автомобілів для нашого війська до нового року. Для цього достатньо зайти у свій банківський акаунт і перекинути трохи грошей на картку з ось таким номером 4149 4390 2283 0743 або через трохи модніший застосунок на Paypal: andrij.lyubka@gmail.com

Зробимо Андрієві свято! Він дуже цього заслуговує!

Григорій Сковорода намагався знайти секрет щастя. Він говорив, що щастя полягає в самопізнанні: потрібно знайти самого себе і «відкрити для щастя свою теплу душу». Неважливо, чи людина багата, скільки почестей та чинів вона має, якого вона віку, адже за Сковородою, щастя не залежить від цього.

Тож робімо добрі і корисні справи! Це дозволить нам почуватися трохи щасливішими і маленькими кроками наближати нашу велику перемогу! З днем народження, хлопці!

Галина Новосад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *