Культура Суспільство

Українці – то велика Нація!

На щастя, я змалечку усвідомив, що росіяни – ніякі нам не братии, і ніколи ними не були і вже точно НІКОЛИ не стануть. На багато поколінь вперед – все російське (без виключення) то від сатани, то дно, і дно мразотне. А відтак все це приречене не загибель.

Завдяки тому, що багато читав історичну літературу – ще змалечку розумів, що кацапи все своє нікчемне історичне існування намагаються знищити Українців. Вони ненавидять нас всі – від дворічної дитини до шизофренічної пенсіонерки передсмертного віку. І зараз пік цих процесів. Нам треба вистояти. Їм треба подохнути як джерело світового тероризму, тотального зла і суцільної брехні.

В дискусіях із «товаришами-знайомими», які симпатизували росії, януковичам, і т.д., був принципово наполегливим. До речі, ті хто зі мною сперечався, вам не соромно зараз? Сотні вбитих дітей, тисячі жінок і десятки тисяч українців… Не відчуваєте провини за ущербність, а, може, блуд? Чи ви досі чекаєте «руський мір»?…

Українці велика Нація. І ворог просто досі не може збагнути, що купа нікчемних голозадих бурятів, вузькооких алкашів, бомжів, низькопробних серунів апріорі не здатна перемогти велику Націю! Націю, яка об’єднується і стоїть горою за рідну країну! Тому — все буде Україна!

Павло Солодовник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *