Суспільство

Зникли воші – з’явилися гниди…

Коли російські воші пішли з-під Києва, у столиці зарухались українські гниди. Сьогодні до нас на базу намагались потрапити двоє мугирів, які тикали ксивами та обіцяли позвільняти хлопців-титанівців, які несли варту на вʼїзді до бази ПДМШ (маєтки чотирьох українських олігархів).

Хлопці відреагувати адекватно і поклали цих гнид мордою на асфальт. Після чого вони намагались телефонувати комусь із заступників міністра внутрішніх справ. Чи, може, блефували та робили вигляд, що телефонують.

Хочу попередити усіх українських оліграхів та можновладців у них на зарплатах: Україна, яку ви створили, померла 24 лютого 2022 року під російськими бомбами. І вона більше ніколи не воскресне, та ваша суцільна корупція. Вона утонула в нашій крові, яка ллється рікою не тільки через україножера пуйла, а й через те, що ви, гниди-олігархи, висмоктали з України всі соки. І тому ми на восьмий рік війни зустрічали ворога з величезним дефіцитом усього, що потрібно для перемоги: від бронежилетів та індивідуальних аптечок бійця до танків і бойових літаків. І тому тисячі смертей моїх посестер та побратимів не тільки на совісті рашистів – це також плата за ненажерливість та цинізм українських олігархів, через які лічені сім’ї стали казково багатими у бідній країні.

Повторюю: в Україні більше ніколи не буде так, як було до 24 лютого 2022 року. Прийшов час розплати. Ваша олігархічна Україна померла. Наша – народжується в муках та крові. І народження її вже не зупинити.

На часі кожному визначитись: вони бʼються за минуле чи майбутнє? За Україну, яку поділили між собою кілька олігархічних сімей, чи за справжню Res Publica – державу, що належить громадянам. За палаци нуворішив за шестиметровими парканами і пенсіонерів на смітниках чи за державу вільних і солідарних громадян, в якій бути непристойно багатим не менш ганебно, аніж непристойно бідним…

Тетяна Сальнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *