Економіка

Вартість українців

… З Борисполя вилетів черговий чартер з нашими співвітчизниками до Великобританії. На борту більше ста людей. Вони полетіли допомагати британцям збирати весняний врожай. Власне не допомагати, а збирати врожай! Цьому передував аналогічний чартер з нашою «рятувальною командою» до Фінляндії на збирання ягід!

Можемо лише уявити скільки платять фіни і британці, щоб при закритому небі, закритих аеропортах, карантині і ризику пандемії наші люди летіли до них рятувати їхню економіку?!

Чому ж світу так потрібні українці, а в Україні фермери виходять на страйки, аби реалізувати вже вирощену вдома весняну продукцію? Чому в українських магазинах албанська капуста, єгипетська картопля і турецька полуниця, а в небі літаки з нашими працьовитими руками?

Бездарність і недалекоглядність керівництва держави, втрата унікальних можливостей і наших людей, чергова стратегічна помилка і безглузда реальність!

Не можна заборонити людям шукати кращої долі. Але водночас за цих людей потрібно боротись і стимулювати лишатись вдома, створюючи умови для заробітку! Українська держава знову нічого не зробила і тільки спонукала наш люд на чергову хвилю еміграції!

Доки терпіти цю бездарну наволоч при владі?!

«Країна»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *