Новини

«Кинжальна» хронологія думок і почуттів

16.6. 2023 р. Обідня пора. Над Києвом знову «Кинжали» та «Калібри»… Ракета щойно просвистіла-прогула низенько. Над дахами. ППО лупить гучно. Чути вибухи в місті. Суки, що ще я вам скажу. Діти в садочках, мами на роботах, а диявол і далі вишиває хрестиками…

***
Калібри на низькій висоті це дуже складно. Вже працює ППО. Київ. Білий день. Центр перекритий. Зеленський приймає лідерів африканських країн-сателітів путіна. Не поважає рашиська мерзота своїх друзів — лжемиротворців під його дудку.

***
Вийшов з душу. Думаю, щоб санітарки в морзі не мили. Будинки поруч цілі, люди ходять, машини їдуть. Що там у вас на лівому і на Оболоні..? Нема біди..?

***
Хто керує бомбосховищами? Вже роздали дітям барабанчики, а військовій адміністрації — бубни? Смажте херсонських коропів на золотих пательнях для африканських миротворців!

***
Ці бабусі на базарчику — штурмова бригада ЗСУ. Щоб продати сало, зелений часник, кріп, черешню і вишню вони ложили великий та з прибором на того путіна. Питають: куди те впало, що над ними гуло? Так ніби питали б котра година. Україна, вона така!

***
Не поталанило мені. Було 6 калібрів і 6 кинджалів плюс Шахеди. А я лише одну бачив. Але ще не вечір. Та й ніч попереду. Ублюдки!

***
Пісторіус терміново дає 64 ракети Петріот. Все більше люблю німців у цій динаміці. Згадали, що не доробили.

Сергій Сулима

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *