Політика

130 тисяч за мовчанку

Тим часом в Нью-Йорку почався судовий процес над Трампом. Це перший екс-президент США, якому висуто звинувачення за кримінальними статтями, а саме — виплати (фактично хабар) порноактрисі Стормі Денієлс за те, щоб вона дала брехливі покази стосовно відсутності сексуальних зв’язків з Трампом перед виборами, що вплинуло на їх результат.

Якщо присяжні визнаютьТрампа винним, йому світить тюрма. З якої він може пересісти просто в Білий дім. Адже засудження навіть до реального тюремного терміну не забороняє балотуватися. І це буде апогей абсурду і безумства, коли на чолі Сполучених Штатів опиниться кримінальний злодій, який перше що зробить, сам себе помилує.

Утім, є сподівання, що Трамп таки програє. За законом він має бути присутнім на суді особисто, що напевне змусить його відмовитися від участі у передвиборчій кампнії, що завдасть їй суттєвої шкоди. Ну і, обвинувачувальний вирок таки може вплинути на симпратії виборців, хоча американці вже давно не ті, що були ще 30-40 років тому, але все ж серед них ще багато таких, хто за будь-яких умов не голосуватиме за злодія, чия провина доведена в суді.

Якщо її таки доведуть…

На фото — та сама Стормі Деніелс, з якою розважався Трамп, а потім виплатив їй через свого адвоката Майкла Коена 130 тисяч доларів за мовчанку.

Адвокат, до слова, буде на суді свідком від обвинувачення.

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *