Політика

А, може, то йому Яценюком «пороблено»?

В українській журналістиці сталася Надзвичайна подія. Кореспондент телеканалу запитав народного депутата Барну, чому той кнопкодавить при голосуваннях? Барна послав журналіста на х#й і назвав пі#орасом…

Вважаю, що нардеп принизив репортера і всіх українських журналістів. Жалкую, що за цю ганьбу «народному зас#анцю» нічого не буде.

А варто було б:
1. Зібрати всі можливі українські і акредитовані зарубіжні медіа на площі перед Радою.
2. Поставити Барну перед ними на коліна і змусити просити вибачення у репортера «1+1» і у всього журналістського загалу.
3. Не бити.
4. Плюнути по черзі у нардепську пику і послати на х#й.
5. Зняти про цю подію короткий ролик і ним розпочинати кожне парламентське, кабмінівське та будь-яке інше владне збіговисько. Щоб ніхто більше не смикався.

Держава, у якій можновладці «посилають» журналістів, приречена. Тому злочин Барни не можна залишати безкарним!

Олег Стрекаль

P.S.
Це і злочином назвати важко.
Це щось таке, чому важко дати визначення, адже Рада — найвищий державний законотворчий орган. Тобто, на найвищий державний щабель піднялися люди, яким не те, що працювати в парламенті, а наближатися до нього не можна. Це — моральне дно. Про освіту, культуру і т. д. навіть не йдеться. А щодо покарання, то воно вже не допоможе цьому «недочеловеку».

Валентина Мастєрова

***
А я би запропонував інакше: повний ігнор. Не брати інтерв’ю, не запрошувати на ефіри, взагалі його ніде не показувати і про нього не згадувати в ЗМІ. Думаю, для нього то було би набагато страшніше.

Геннадій Маркевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *